Welkom op/bij SEB Installatie

 

SEB Installatie is gespecialiseerd op het gebied van alarminstallaties voor woningen, bedrijven en winkels. Al ruim 10 jaar hebben wij alle kennis in huis om u te adviseren, informeren, beheren en onderhouden van alarminstallaties. Vanuit ons kantoor in Amsterdam verrichten wij werkzaamheden door heel Nederland en zelfs in Suriname zijn wij actief.

Wat kan SEB voor u Betekenen?

Bij SEB staat de klant centraal. Wij horen graag wat uw wensen zijn en adviseren u waar nodig ook over hoe u uw woning, winkel of bedrijf het beste kan beveiligen. Om op een goede manier kennis te maken met de expertise op het gebied van alarminstallaties bieden wij u een gratis adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek kunnen wij u over de mogelijkheden en producten waar wij gebruik van maken informeren.

Service en onderhoud :

Het is belangrijk dat een alarmsysteem optimaal blijft werken, hiervoor is een goede service en onderhoud van belang. SEB houdt u alarmsysteem graag up-to-date. U kunt ervoor kiezen om een service en onderhoudscontract af te sluiten met SEB installatie. Als u hiervoor kiest dan weet u zeker dat storingen of defecten direct verholpen worden.Daarnaast vindt er jaarlijks een regulier onderhoud aan uw alarmsysteem plaats.

SEB Installaties :

Wij zijn een klein elektrotechnisch en beveiligingsinstallatiebedrijf, met ruim 10 jaar ervaring in het maken van complete elektro en beveiligingsinstallaties en het beveiligen van woningen en panden. Wij plaatsen altijd de wensen van de klant voor en zorgen ervoor dat alles volgens de wensen van de klant verloopt . Wij installeren : (o.a. elektra buitenverlichting ,renovatie van woningen, verbouw en/of aanbouw, alles geheel volgens de NEN 1010, het beveiligen van woningen doormiddel van een alarmsysteem ). SEB Installaties verzorgt aanleg van onder andere: * Zwak, sterk, en krachtstroom installatie * Draadloos Alarm installaties (met doormelding naar mobiel) * Meldkamer aansluiting (optioneel) * Verlichting * Inbraak-/camerabeveiliging en toegangstechniek (particulier/hotel/kantine/kantoor/bedrijven/sportzalen e.d.) Ook voor elektrotechnische storingen, reparaties of controle van uw huidige elektro-installatie kunt u bij ons terecht.

Inbraakbeveiliging:

Om inbrekers buiten de deur te houden is een logische eerste stap het aanbrengen van goed(gekeurd) hang- en sluitwerk. Hiermee begint het beveiligen van ieder pand. Maar een inbreker die doorzet en dit eerste ‘beveiligingsniveau’ weet te trotseren, heeft vervolgens vrij spel een woning of bedrijfspand binnen te dringen en attractieve goederen mee te nemen. Juist hiervoor bestaan er alarmsystemen, die als primair doel hebben tijd te winnen of beter ‘géén tijd te verliezen’. Het winnen van tijd gebeurt door vroegtijdige detectie en snelle alarmering. Vervolgens is het aan de alarmopvolger om direct actie te ondernemen en de inbraak in de kiem te smoren. Op de locatie waar de inbraak plaatsvindt wordt er door middel van optische (flitslicht) of akoestische (sirene) alarmgevers aangegeven dat de inbreker ontdekt is en dat opvolging onderweg is. Wanneer u besluit te gaan beveiligen door middel van elektronische beveiliging wilt u natuurlijk dat dit goed gebeurt. Wij leveren een professioneel draadloos NCP-gekeurd alarmsysteem. Het alarmsysteem wordt vakkundig geïnstalleerd door ons. Omdat het een draadloos alarmsysteem betreft heeft u geen last van hak- en breekwerk in uw woning. De meldkamer of Particuliere Alarmcentrale (PAC) is een optioneel onderdeel van het alarmsysteem.

* Bij ons heeft u geen maandelijkse kosten/abonnement.

* Niet verplicht aan te melden bij een PAC (Particuliere Alarm Centrale) of meldkamer. * Alarmmelding direct naar uw eigen mobiel (met de GSM kiezer is dit zelfs uit te breiden naar 8 telefoonnummers) met de beste service van SEB Installaties.

Bent u niet tevreden met de geleverde producten dan krijgt u al uw geld terug !

 

 

Beveiliging moet betaalbaar zijn !

 

cropped-SEB-LOGO.png

Een gedachte over “Welkom op/bij SEB Installatie

  1. SEB Installaties heeft onlangs bij mij alarminstallaties geplaatst. Ik ben er erg tevreden over, met name de service en kwaliteit die geleverd is. Ivan is een vriendelijke man die ook nog eens bruikbare tips geeft waar ik zelf nog niet over nagedacht hebt. Hij regelt ook nog een de service en onderhoud. Voor iedereen die alarminstallaties wil laten plaatsen is SEB zeker een aanrader.

Geef een reactie