Elektra

elektraEen nieuw stopcontact of een nieuwe meterkast hoeft niet zo veel te kosten.

SEB Installaties heeft alles in huis om al uw elektriciteit veilig aan te leggen. Van tuinverlichting, tot inbouwspotjes, van groepenkast vervangen tot stopcontacten aansluiten op de plekken waar u die zelf wilt hebben.

 

Veel huiseigenaren willen meestal een wat uitgebreidere en veiligere elektra-installatie. Dat is niet alleen goed voor het huis nog meer naar je wensen te maken maar wordt ook soms verplicht door de verzekeraar. Het aanleggen van een nieuw stopcontact of aansluiting voor een lamp lijkt vaak moeilijker dan het is. Als je dit nog nooit gedaan hebt kun je hier tegenop zien.

 

Afbeeldingsresultaat voor elektra renovatieAfbeeldingsresultaat voor elektra renovatie
Een elektricien is dus altijd goed om ‘bij de hand’ te hebben om de installatie in ieder geval te laten verlopen en te controleren. De verzekering zal er vaak moeilijk over doen als er kortsluiting ontstaat in een installatie die je geheel zelf hebt aangelegd zonder controle door een deskundige achteraf.

                        INTERCOM SPECIALIST

Afbeeldingsresultaat voor intercom specialistAfbeeldingsresultaat voor intercom specialistAfbeeldingsresultaat voor intercom specialist comelit

 

 

 

Het is heel erg prettig om te weten wie er aan de voordeur staat. Dat geldt al helemaal als u in een flatgebouw of appartementen complex woont. Het is belangrijk voor een gevoel van veiligheid alsook voor de veiligheid van uw medebewoners in de flat of complex. Vaak wordt de intercom dan ook gezamenlijk geregeld door de VvE, de Vereniging Van Eigenaren of door de woningbouwvereniging.
Wij installeren zowel voor particulieren als woningbouwverenigingen.

 

 

Gerelateerde afbeelding

 

Intercom is altijd een mooi gemak en gemak dient de mens. Met een intercom installatie is het niet alleen makkelijker maar ook veiliger. Denk aan belinstallaties met audio of in combinatie met beeld bij uw huis, appartement of flat. Er kunnen met een intercom ook bepaalde taken worden uitgevoerd, zoals het openen van een hek of een deur. En voor de veiligheid is een intercom met camera perfect, je weet wie er aan komt!

Bij SEB Installaties bent u aan het juiste adres om dit allemaal voor u in orde te maken !

 

 

Elektra moet betaalbaar zijn !

 

cropped-SEB-LOGO.png